'David Bowie is' langer in Groninger Museum

28 januari 2016

De tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum zal worden verlengd met vier weken, tot en met zondag 10 april 2016. Tickets voor de verlengingsperiode zijn online te koop.

Ook op zaterdagavond open
Bijzonder is dat het museum in de weekenden langer open blijft voor de tentoonstellingen David Bowie is en Joris Laarman Lab. Op de zaterdagavonden zal het museum geopend zijn tot 22.00 uur (bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen). Het museum raadt mensen dringend aan om van tevoren online tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Met name in de weekenden zijn er vaak geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar.

Vanaf 18 maart ook op vrijdagavond open
Tijdens de verlenging zal David Bowie is ook op vrijdagavond tot 22.00 uur geopend zijn, evenals Joris Laarman Lab. Het betreft de vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april 2016.

Op maandagen geopend in de voorjaarsvakantie en met Pasen
In de weekenden verwacht het museum grote drukte, maar op veel weekdagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers bovendien op maandag 22 en maandag 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.
Kijk voor actuele openingstijden op onze website www.groningermuseum.nl.

Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari 10.00 uur online te koop via www.davidbowie-groningen.nl.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met het Groninger Museum, afdeling Communicatie, PR en Marketing:

Regina Zwaagstra, rzwaagstra@groningermuseum.nl, +31 (0)50 3 666 510.
Karina Smrkovsky, ksmrkovsky@groningermuseum.nl, + 31 (0)50 3 666 512.

• Foto: Gerhard Taatgen