David Bowie Superfans

Ondernemer? Een bezoek aan David Bowie is is een mooie kans voor uw relatiemarketing.

De eerstvolgende clubbijeenkomst is op vrijdag 11 maart om 19.30 uur in de Job Lounge van het Groninger Museum. Uw aanmelding is welkom bij Ademiek Gerritsma, Evenementen & Relatiebeheer, via agerritsma@groningermuseum.nl

  • David Bowie and William Burroughs, 1974, Photograph by Terry O’Neill Hand colouring by David Bowie, Courtesy of The David Bowie Archive 2012, Image © V&A Images

GRONINGEN OP DE WERELDKAART
Na Londen, Toronto, Sao Paulo, Berlijn, Chicago, Parijs en Melbourne komt de tentoonstelling David Bowie is in december naar Groningen.
De tentoonstelling is het eerste internationale overzicht van de uitzonderlijke carrière van David Bowie, één van de meest baanbrekende en invloedrijke artiesten uit deze tijd.
Het Victoria & Albert Museum in Londen heeft meer dan 300 objecten uit het David Bowie Archief, waaronder handgeschreven songteksten, originele kostuums, fotografie, ontwerpen van albums en zeldzaam materiaal van de afgelopen 50 jaar voor het eerst samengebracht. De tentoonstelling demonstreert hoe Bowie’s werk is beïnvloed door en invloed heeft gehad op uiteenlopende stromingen in kunst, design, theater en de hedendaagse cultuur.

MEER DAN EEN MILJOEN
Het Groninger Museum is blij en trots dat deze tentoonstelling naar Nederland komt. De aandacht die deze tentoonstelling al maanden voor de opening trekt, wekt grote verwachtingen. Het Groninger Museum zet met deze tentoonstelling het Noorden van Nederland weer goed op de culturele kaart. In de andere steden waren populaire dagen al snel uitverkocht, ook in de voorverkoop. Meer dan een miljoen mensen genoten van deze unieke tentoonstelling.

BAANBREKEND VOOR U
De komst van de tentoonstelling is dé kans om Groningen als ondernemers op de kaart te zetten. En een bezoek aan de tentoonstelling is een mooie kans voor uw relatiemarketing. Als lid van de Bowie Superfanclub liggen de tickets voor u klaar. Hiermee helpt u de bedrijvigheid en het culturele klimaat in Groningen te versterken. En bent u verzekerd van toegang tot de tentoonstelling op het moment dat u wenst, zonder in de rij te hoeven staan of een timeslot te reserveren. Na afloop kunt u napraten met een glas champagne. Een moment om nooit te vergeten.

JOIN THE CLUB!
Wees welkom op de eerstvolgende clubbijeenkomst op vrijdag 11 maart 2016 in de Job Lounge van het Groninger Museum.

BOWIE SUPERFANCLUB
€ 1.500
• Lid van een bijzonder genootschap van 11 december 2015 t/m 10 april 2016
• 10 superfantickets zonder timeslot voor de tentoonstelling David Bowie is
• glas champagne voor u en uw relaties
• 2 catalogi van de tentoonstelling
• 15% korting op de zaalhuur van het Groninger Museum
• 10% korting op de catalogus
• vermelding van uw bedrijf op de website van het Groninger Museum

Logobalk Bowie