Groninger Museum Instagram fotowedstrijd #OokRomantiek

GESLOTEN

  • foto: Siese Veenstra
  • Maarten Baas, foto: Siese Veenstra

Wat vind jij nou een typisch romantisch beeld? Iedereen heeft daar een andere kijk op. De een vindt het terug in een sereen (Gronings) landschap. Een ander ziet het in een verliefd koppel en vindt een dreigende wolkenlucht ook romantiek.

Hou je van fotograferen en ben je actief op Instagram? Doe dan mee aan de nieuwe fotowedstrijd #OokRomantiek! Je maakt kans op een overnachting op Valentijn in het Groninger Museum! 

Wat moet je doen?
Deel op Instagram tussen 8 - 15 december 2017 jouw foto die antwoord geeft op de vraag “Wat is voor jou Ook Romantiek?” en geef het de hashtag #OokRomantiek.

Mocht je nou geen inspiratie hebben, dan tippen we je natuurlijk de tentoonstelling De Romantiek in het Noorden – van Friedrich tot Turner in het Groninger Museum. Dramatische landschappen met woeste zeeën, imposante bergen en vulkaanuitbarstingen wisselen elkaar af met schilderijen van stille maannachten en serene velden. Dit is het eerste internationale overzicht van landschapschilderkunst uit de Romantiek met prachtige werken uit Nederland, Duitsland, Scandinavië en Groot-Brittannië in Groningen.

Belangrijk: we kunnen je foto alleen zien als je je account op openbaar hebt staan en je de hashtag #OokRomantiek gebruikt.

  • Foto van winnaar fotowedstrijd 2017 Geert-Jan Korthuis. Instagramnaam: @gj_korthuis