Silent Heroes voor Serious Request

-

Datum: 19 december 2014 |

Groninger Museum organiseert in samenwerking met Hanzehogeschool Groningen silent disco voor 3FM Serious Request
Op vrijdag 19 december organiseren studenten van de Hanzehogeschool Groningen in samenwerking met de GM-Insiders van het Groninger Museum het benefietfeest 'Silent Heroes', een silent disco met dresscode. De GM-Insiders organiseren op deze bijzondere avond een veiling voor het goede doel.
De opbrengst van het feest en de veiling gaat naar de actie van 3FM Serious Request 'Hands off our girls!'. Dit jaar zamelt 3FM geld in voor een stille ramp: meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld.  "De drie DJ's in het Glazen Huis, dat voor editie 2014 in Haarlem staat, gaan van 18 december tot en met 24 december alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp."
Dans voor al deze vrouwen stilletjes de nacht in, bied op de veiling en draag je steentje bij. Kom naar 'Silent Heroes' verkleed als jouw persoonlijke held, feest mee in de stille disco en wees tegelijkertijd zélf de held door een bijdrage te leveren aan 3FM Serious Request!

Silent Heroes, 19 december
Groninger Museum, 21.00-1.00
Kaartverkoop via ticketshop Groninger Museum en aan de kassa: € 7,50 voorverkoop, € 10 op de avond zelf.