Activiteiten voor jong en oud

Datum: 29 oktober 2014 |

Familie-instaprondleidingen over museumarchitectuur
Tijd: 14.00 uur & 15.00 uur
Start: entreehal
Gratis (maximale groepsgrootte 15 personen, vol=vol)

Architectuurwijzers
Het Groninger Museum bestaat uit paviljoens die ontworpen zijn door verschillende architecten. Dit is niet alleen van buiten te zien, maar ook van binnen. De architecten proberen allen een eigen sfeer te benadrukken. Dit wordt gedaan door o.a. kleur, materiaal en licht. Sfeer beïnvloedt vaak het gedrag van mensen. In deze kijkwijzer ga je dat uitvinden. Ben je klaar met rondkijken in het museum? Zet dan thuis zelf de maquette in elkaar.
Gratis (zolang de voorraad strekt)

Art Trek
Met dit speciale vouwboekje kun je het gebouw op een speelse manier ontdekken. Helemaal zelfstandig ga jij met de Art Trek in je hand door het museum.
Gratis (zolang de voorraad strekt)

Familie-atelier
In het familie-atelier kunnen jong en oud spetters met sponzen worden! Maak de meest fantastische museumpaviljoentjes met gekleurde sponsjes en versier ze feestelijk. Museumdocenten helpen je daarbij.
Open inloop