Baas Expeditie

Nieuw!

-

Datum: 24 september 2017 |

Ontwerper Maarten Baas speelt in zijn werk met thema’s als ‘opvallen en je verstoppen’ en ‘versnellen en onthaasten’. Het zijn ook de onderwerpen die in deze prikkelende én ontspannen interactieve tour met spelelementen de revue passeren. 

Doe je mee? We laten je door middel van je eigen creativiteit onderzoeken wat deze onderwerpen voor jou betekenen. Speel je een hoofd- of bijrol of ben je alleen toeschouwer? De spelleiders zorgen ervoor dat plezier, uitdaging, respect en goede sfeer voorop staan. Je hoeft trouwens beslist geen kunstkenner te zijn, want het gaat vooral om jouw persoonlijke inbreng en gevoel. 

D
e expeditie is voor iedereen, jong en oud, alleen of met je vrienden. 

Het Groninger Museum organiseert samen met Gebied-B speciale theatertours. Gebied-B ontwikkelt trainingen, workshops en theaterlessen op het gebied van kunst, publiek en actualiteit. Zij werken onder meer samen met Jeugdtheater Gezelschap Het Houten Huis, Toneelgroep Amsterdam en ontwikkelden een verdiepingsprogramma bij Oerol Festival. 

Wanneer: zaterdag 15.00 uur en zondag 11:00 uur 
Duur: 1,5 uur 
Startpunt: Zoek de expeditieleider in de entreehal
Wie: Jong en oud. Als je meedoet – alleen of met je eigen groepje – word je in een groep van maximaal 12 personen meegenomen door de tentoonstelling Hide & Seek, Maarten Baas
Kosten: €3 voor volwassenen vanaf 19 jaar; € 0 voor kinderen/jongeren tot en met 18 jaar. Exclusief geldige museumentree.
Kaartje: koop je kaartje voor de Baas Expeditie en je entreebewijs voor het museum bij de kassa. Zeker zijn van een plekje op het door jou gewenste moment? Reserveer dan vóór vrijdag 12.00 uur via het onderstaande formulier. Het kaartje kun je ophalen tot een half uur voor de expeditie, daarna vervalt de reservering.