GM-Insiders filmavond

-

Datum: 20 november 2013 |

Woensdag 20 november organiseert het GM-Insiders team een nieuw evenement: de filmavond! Het thema van deze avond is street art, graffiti en het tentoonstellen ervan in een museum zoals het Groninger Museum. Ter introductie op de humoristische documentaire ‘Exit Through the Gift Shop’ gemaakt door de bekende graffiti-kunstenaar Banksy, zal street-art kunstenaar David Sciarone een korte introductie geven over zijn eigen ervaringen van het maken van street art en de functie van street art binnen het museum.

Vanaf 17 November heeft David Sciarone een expositie ‘The Fruit of Visual Pollution’ in het Groningse museum GR-ID. Zijn werk... uit zich in verschillende disciplines maar blijft gebaseerd op zijn fascinatie voor letters. Verwacht graffiti, videokunst, typografische installaties, tekeningen en nog meer. Voor deze expositie heeft Sciarone, vanuit zijn graffiti achtergrond, grote muurschilderingen aangebracht in het GR-ID.

Voor meer informatie over deze expositie.

“Exit Through the Gift Shop” is de eerste film van de graffiti-kunstenaar Banksy. Het vertelt het verhaal van een excentrieke Franse 'documentaire' maker, die als doel heeft Banksy te vinden en zijn vertrouwen te winnen. Maar de documentaire krijgt een spectaculaire wending als Banksy de camera overneemt en een film maakt over deze maker 'Mr Brainwash'.

Informatie
Inloop: 19:15
Start: 19:30
Einde: 22:30

Prijzen:
Niet-leden: € 3,-
GM-Insiders: gratis

Inschrijven kan door een e-mail te sturen.

Er zijn ook nog kaartjes aan de kassa beschikbaar, maar VOL = VOL. Meer weergeven