GM-Insiders Pubquiz

-

Datum: 18 september 2013 |

Verplaatst naar 18 september 2013!
Inschrijven voor de pubquiz van 18 september 2013 is al mogelijk via onderstaand formulier.

Na het grote succes van de allereerste museumquiz Nordic Art van het Groninger Museum, is het nu tijd voor de tweede editie, op woensdag 18 september. Ditmaal valt de quiz samen met de tentoonstelling FUCK OFF 2.

De tentoonstelling FUCK OFF 2 is samengesteld door kunstenaar en activist Ai Weiwei, conservator en kunstcriticus Feng Boyi en hoofdconservator van het Groninger Museum Mark Wilson. Met werk van 37 hedendaagse Chinese kunstenaars en kunstenaarsgroepen stelt deze expositie vragen bij het maatschappelijke, juridische en politieke klimaat van het huidige China.

Zoals de vorige quizavond het algemene thema 'Scandinavië' droeg, zal het ditmaal specifiek over China gaan. De quiz bestaat uit vijf categorieën, waarvan vier algemeen (cultuur, geschiedenis, actualiteit en geografie & natuur) en één inhoudelijk over de tentoonstelling. Deelnemers krijgen de gelegenheid om deze voorafgaand aan de quiz te bezoeken en te bestuderen.

De quiz vindt plaats op woensdag 18 september om 20.30. De tentoonstelling is voorafgaand te bezoeken vanaf 19.30. Teams mogen bestaan uit minimaal drie, maximaal zes personen. Kosten: 5 euro per persoon (voor GM-insider leden gratis)

Mee doen? Meld je dan nu aan via het formulier hier onder.

  • Wij komen van te voren de tentoonstelling bekijken *