Zondagochtendconcert Marta Warelis en Miguel Petruccelli - piano en gitaar

Datum: 06 april 2014 |

Op zondagochtend 6 april 2014 organiseert het Groninger Museum in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium een concert. Jonge en talentvolle muzikanten krijgen de kans om voor publiek te spelen.

Tijd:            11.00 – 12.00 uur
Locatie:       Job Lounge
Kosten:        €5,00 excl. museumentree

Kaarten zijn op de dag zelf te koop aan de kassa in het museum. Toegang voor maximaal 50 personen.
Let op: deze activiteit valt het Museumweekend (5 en 6 april) en daarom is de kans groot dat er meer bezoekers zijn dan normaal. Bij het kopen van een kaartje is het verstandig om hier rekening mee te houden.

• Marta Warelis

Marta Warelis is een Poolse pianiste met een voorliefde voor jazzmuziek. Sinds enige tijd studeert zij aan het Prins Claus Conservatorium maar daarvoor speelde zij in een aantal muziekgroepen. De stijlen varieerden van progressive rock tot funk; de jazzmuziek bleef echter lonken en daarom speelt zij dit dan ook het allerliefst.

• Miguel Petruccelli

Miguel Petruccelli is in 1987 geboren in Montevideo te Uruguay. Op elfjarige leeftijd speelde hij al akoestische gitaar en in zijn tienertijd leerde hij de elektrische gitaar te bespelen. Tijdens zijn jaren aan het conservatorium in Sao Paolo begon Miguel zich te interesseren voor de jazzmuziek. Tegenwoordig studeert hij aan het Prins Claus Conservatorium waar hij bezig is met zijn bachelor 'Jazz Guitar.'