Boek een bezoek voortgezet- en hoger onderwijs

U kunt via dit formulier een groepsbezoek met of zonder rondleiding of educatief programma boeken.
Ook wanneer u geen rondleiding boekt, vinden wij het prettig wanneer u uw bezoek van te voren aankondigt.

Bezoek met rondleiding: per leerling € 4. Rondleiding met atelierbezoek € 5. Voor een rondleiding in het Duits of Engels vragen wij €1,- per leerling extra.
Per 15 leerlingen mag er gratis een begeleider mee.

Aandachtspunten voor docenten
De docent/begeleider blijft tijdens het bezoek aan het museum verantwoordelijk voor het handhaven van de orde. Wanneer u via het museum een rondleiding boekt, zal de rondleider indien nodig de docent op de handhaving van de orde aanspreken.
Helaas biedt het Museum niet de mogelijkheid voor het nuttigen van meegebrachte etenswaren. Houdt u hier rekening mee in verband met een eventuele lunchpauze.

• Datum *
  • Tijdstip *