Campagne David Bowie is in volle gang, kaarten Late Nights al uitverkocht

30 september 2015

De eerste toegangskaarten voor de tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum zijn al uitverkocht. Het gaat om kaarten voor de speciale Friday Late Nights waarbij het Groninger Museum op de vrijdagavond open zal zijn. Bezoekers kunnen tickets voor de tentoonstelling online bestellen in de voorverkoop. Voor de reguliere dagen zijn er nog wel kaarten beschikbaar.

Campagne gestart

De campagne voor de tentoonstelling is op dit moment in volle gang in de grote steden van Nederland. De zinnenprikkelende multimediale ervaring David Bowie is toont meer dan 300 objecten uit het persoonlijke archief van David Bowie. Te zien zijn bewaarde handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s, ontwerpen van albums en ander zeldzaam materiaal van de afgelopen 50 jaar. Het maakt zichtbaar hoe het werk van David Bowie beïnvloed is door en invloed heeft gehad op uiteenlopende stromingen in kunst, design, theater en de hedendaagse cultuur. 

Tickets kopen

Het Groninger Museum  is tijdens David Bowie is iedere dag een uur langer open. Ook tijdens de feestdagen en op maandagen in de schoolvakanties is het museum geopend.  Voor het eerst maakt het museum gebruik van time slots, om zo teleurstellingen en lange wachtrijen zoveel mogelijk te voorkomen. David Bowie is is in het Groninger Museum van 11 december 2015 tot en met 13 maart 2016. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.davidbowie-groningen.nl.