Clubnieuws Kinderopening Natural Beauty

Was jij ook op 6 december bij de speciale kinderopening van de tentoonstelling Natural Beauty? Omdat UNICEF veel voor kinderen doet, organiseerde het Groninger Museum een speciale kinderopening.

De presentatie was in handen van ons eigen JuniorClublid Naomi Dijk en kidsreporter Kadija Kabba van UNICEF.
Kinderkoning van Nederland Younes knipte het openingslint door en er waren speeches van Andreas Blühm (directeur Groninger Museum) en Jan Bouke Wijbrandi (directeur UNICEF Nederland).
Spetterende optredens werden verzorgd door DJ Erik Arbores, breakdancer Justen Beer en slagwerkers Edwin van de Wolf, Fatima Gomez Arias, Simon Haakmeester, Daan Harkema en Max van Linge.
Het was een supergezellige middag!
's Avonds werd de tentoonstelling officieel geopend door actrice Monique van de Ven, want zij is ambassadeur voor UNICEF Nederland.

• Volle bak!
  • Naomi en Kadija
  • Vooraan.
  • Younes knipt en de tentoonstelling is geopend!
  • Justen Beer had spetterende moves!
  • Monique van de Ven.