Doe De Denker #thinkingchallenge

Doe jij ook mee?

Iedereen kent De Denker van Auguste Rodin en bijna iedereen heeft hem wel eens nagedaan (het is lastiger dan je denkt!). Met de Doe de Denker #thinkingchallenge dagen we jou uit om dit iconische beeld van Rodin tot leven te brengen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Zet jezelf of je vrienden, familie, sportclub of je huisdier in de positie van De Denker van Rodin en maak een foto. Eén of meerdere personen op de foto: alles mag. Vervolgens plaats je de foto op jouw favoriete social media kanaal. Het Groninger Museum zit op Twitter, Facebook en Instagram, dus daar zullen we je inzending het snelste zien. Gebruik ook de hashtag #thinkingchallenge en tag ons, zodat we jouw foto kunnen vinden en kunnen toevoegen aan het speciale Facebook album.
Bekijk hier onze verzameling.

Winactie
Elke week kiezen wij een top-drie van leukste inzendingen. Deze drie Denkers winnen een Rodin goodiebag met allerlei leuke Rodin – Genius at Work spullen. Het enige wat jij hoeft te doen is de foto plaatsen op jouw favoriete sociale media kanaal met de hashtag #thinkingchallenge. Elke vrijdagmiddag worden de drie winnaars van die week bekend gemaakt. 

  • Doe De Denker, medewerkers Groninger Museum, foto: Jasmijn de Noord