Fotowedstrijd Wall House #2

Misschien exposeer jij in september wel met jouw foto in Wall House #2! Doe ook mee aan de fotowedstrijd. Elke week wordt er een foto gekozen, die tot weekwinnaar wordt bekroond. De foto zal verschijnen op de Facebookpagina van Wall House #2 en op de instagram van Wall House #2 (@Wall_House2).

Iedereen kan meedoen aan de Fotowedstrijd Wall House #2. 
Vorm samen met andere fotografen een kettingreactie en reageer steeds met jouw foto op de winnende foto van de voorgaande week. 
De genomineerde foto publiceren we wekelijks op de Facebookpagina van het Wall House #2 en op Instagram (@wall_house2). 

Meedoen
Lever je foto in onder vermelding van het weeknummer, deze week is dat week 21.
De uiterste aanleverdatum voor de vervolgfoto is zondag 28 mei om 18:00 uur. Op maandag 29 mei wordt de genomineerde foto bekend gemaakt.

Spelregels
Uit alle inzendingen wordt iedere week één foto genomineerd: dit is de foto van de week en het uitgangspunt voor de inzendingen van de week daarna. 
Deze week is de winnende foto van Jolande van den Heuvel en de titel is 'Korenveld onder onweerslucht' van van Gogh. 

Het is dus de bedoeling dat er een kettingreactie ontstaat. Dit kan van alles zijn: waar doen de kleuren van de foto je aan denken? Hoe voel jij je als je naar de foto kijkt en wat is het eerste waar je aan denkt? Laat je creativiteit de vrije loop.

Aanleverspecificaties
- Korte zijde minimaal 2500 pixels, maximaal 3500 pixels. 
- Geef je foto de volgende naam: WH_weeknummer_titel_naam.jpg 
- Inzenden bij voorkeur via wetransfer naar: wallhouse@groningermuseum.nl ovv titel, plaats waar de foto is gemaakt, naam. 
- Voorzie je inzending van motivatie / toelichting/ uitgangspunt (max.100 woorden), zodat de jury wat achtergrondinformatie heeft. Deze informatie is tot de tentoonstelling in september alleen zichtbaar voor de jury en zal pas dan openbaar gemaakt worden. 
- Houdt er rekening mee dat, als jouw foto wordt genomineerd, je de foto in hoge resolutie moet aanleveren. Foto’s die niet aan de aanleverspecificaties voldoen zullen worden uitgesloten van deelname. 
- Alle genomineerde foto’s worden in september geëxposeerd bij de buitenexpositie in de tuin van het Wall House #2 en maakt de jury de winnaar bekend. De winnaar ontvangt een Museumkaart. 

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/wallhouse2/ 

  • Jolande van den Heuvel, Korenveld onder onweerslucht van van Gogh