Kunst is om op te eten! door Pierre Wind

16 februari 2018

• Pierre Wind

Hoe smaakt Romantiek? Dat antwoord zal deze avond tijdens een ‘romantische proeverij’ op het bord verschijnen. Het liefst wil Pierre dat de gast zelf deel uitmaakt van het kunstwerk. Hij gaat hier een poging toe doen. Verwacht een unieke eenmalig culinaire bewondering en gerechtjes waarbij alle zintuigen aan bod komen.

Pierre Wind kreeg grote bekendheid kreeg door zijn kookprogramma’s op televisie. Hij is werkzaam geweest in sterren- (Michelin) zaken als Seinpost, Saur en Prinses Juliana te Valkenburg.

Geniet op vrijdagavond tijdens de tentoonstelling Romantiek in het Noorden van muziek door studenten van het Prins Claus Conservatorium onder het genot van een romantische cocktail en van een gegarandeerd rustig tentoonstellingsbezoek.

Programma
19.00 uur: muziek door studenten Prins Claus Conservatorium & romantische cocktails;
19.30 uur: lezing / voordracht
20.15 uur: bezichting tentoonstelling op eigen gelegenheid
22.00 uur: einde
Kosten: €25 (geen Museumkaart-, BankGiro Loterij VIPkaart- of andere kortingen mogelijk).