Masterclass over schilderkunst van de Romantiek

29 december 2017

• Masterclass, museumdocenten Christien van der Cingel en Jos Boerjan

In de masterclass over de schilderkunst van de Romantiek (eind 18e en 19e eeuw) laten museumdocenten Christien van der Cingel en Jos Boerjan u kennismaken met de kunstwerken uit deze periode. Naast de schilders uit de Romantiek komen ook de 20e eeuwse kunstenaars aan bod die zich lieten inspireren door de Romantiek. Bekijk daarnaast de tentoonstelling en schilder zelf een panoramaschilderij.

Geniet op vrijdagavond tijdens de tentoonstelling Romantiek in het Noorden van muziek door studenten van het Prins Claus Conservatorium onder het genot van een romantische cocktail en van een gegarandeerd rustig tentoonstellingsbezoek.

Programma

19.00 uur: deuren open, cocktail en live-muziek door het Prins Claus Conservatorium

19.30 uur: start masterclass inclusief bezoek aan tentoonstelling

22.00 uur: einde

Kosten: €25 (geen Museumkaart-, BankGiro Loterij VIPkaart- of andere kortingen mogelijk).