Succesvolle eerste editie Groninger Museumnacht smaakt naar meer

• Orange Skyline tijdens Groninger Museumnacht 2017 photo: Hanne van der Velde
  • Patricia Kuijk tijdens Groninger Museumnacht 2017 photo: Hanne van der Velde
  • Absalom tijdens Groninger Museumnacht 2017, photo: Hanne van der Velde
  • Get in on Tattoo tijdens Groninger Museumnacht 2017, photo: Hanne van der Velde
  • Guyllaume tijdens Groninger Museumnacht 2017, photo: Hanne van der Velde

De eerste Groninger Museumnacht is een feit. Afgelopen zaterdag openden het Groninger Museum en vier andere Groninger musea hun deuren. Voor bezoekers reden genoeg om alle beschikbare kaarten te kopen en meerdere musea op één avond te bezoeken. Een groot succes dat naar meer smaakt.

Speciaal voor de nacht was er van alles te doen in het Groninger Museum. Van muziek, dans, goochelen en een silent disco tot tentoonstellingen, een Japanse theeceremonie, rondleidingen en expedities.

Hoogtepunten
Niet alleen kwam Nina Hagen optreden, ook kunstenaars Maarten Baas en Gabriel Lester gaven interviews en rondleidingen. In alle hoeken en gaten van het museum was wat te doen.

Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebook pagina! Sta je zelf op de foto en wil je een foto in goede kwaliteit? Mail dan even naar: fbruining@groningermuseum.nl