GM-Insiders zoekt enthousiaste studenten van 17 t/m 30 jaar

21 januari 2016

De GM-Insiders, de vereniging voor jongeren en studenten binnen het Groninger Museum, is op zoek naar enthousiaste studenten van 17 t/m 30 jaar met een passie voor kunst en cultuur. Wij bieden onze doelgroep de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met kunst en cultuur waarbij het museum dient als ontmoetingsplek. 

Wij bieden een breed scala aan interessante, inspirerende, maar bovenal gezellige activiteiten. Als GM-studentvrijwilliger houd jij je bezig met het bedenken en organiseren van deze activiteiten en het aantrekken van nieuwe jongeren en studenten. Heb je affiniteit met kunst en cultuur en zijn organiseren en samenwerken twee van jouw sterke kanten, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar studenten vanuit verschillende opleidingen.          

Functie eisen:
• Aantal uur in de week beschikbaar zijn voor onder andere vergaderingen en de activiteiten die vanuit de GM-insiders georganiseerd worden. 
• Minimaal 6 maanden beschikbaar zijn. 
• Affiniteit hebben met kunst en de doelgroep jongeren en studenten.

Als je voldoet aan bovenstaande functie eisen en geïnteresseerd bent in deze vacature stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met motivatie naar nvdgraaf@groningermuseum.nl en wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek!