Groninger Museum en NP3 zoeken Gronings talent

Young Grunn Artist (YGA) 2013!

NP3 en het Groninger Museum zijn samen op zoek naar het talent uit Groningen:
Young Grunn Artist (YGA) 2013!

Ben je actief werkzaam als kunstenaar en heb je je opleiding of de start van je kunstenaarschap al weer een tijdje achter je gelaten? Heb je behoefte aan een volgende stap in je ontwikkeling? Sta je open voor een kritische reflectie op je eigen kunstenaarschap? Wil je nieuwe contacten leggen en wil jij je artistieke carrière inhoudelijk, zakelijk, promotioneel en technisch verder ontplooien?
Ben je er klaar voor om het grote verschil te maken en om de (inter)nationale kunstwereld te veroveren? En wil je kans maken op een tentoonstelling in het Groninger Museum?

Dan ben jij de kunstenaar die we zoeken!

YGAII - Wat houdt het traject in?
Het YGA-traject is bedoeld als een aanvulling op je bestaande beroepspraktijk als kunstenaar. Daarnaast bieden NP3 en het Groninger Museum je een jaar lang die nodige inhoudelijke, zakelijke en promotionele ondersteuning om je verder te professionaliseren en te presenteren aan het kunstcircuit. Hiermee krijg je alle mogelijkheden en 'gereedschappen'aangereikt om de artistieke doelen die je voor ogen hebt te realiseren en die nodige aansluiting te vinden bij het (inter)nationale kunstcircuit. Naast intensieve coaching krijg je beschikking over een persoonsgebonden werk- en ontwikkelbudget waarmee jij de kans krijgt om onder meer nieuw werk te maken of expertise in te huren, te netwerken met kunstprofessionals, om een kort (inter)nationaal uitwisselingstraject te volgen of een werkreis naar een kunst- en cultuurmetropool te maken. En als je de curatoren van NP3 en het Groninger Museum kunt overtuigen van jouw artitieke kwaliteit, dan maak je kans op een exclusieve einttenstoonstelling in het Groninger Museum.

Bij deze nodigen het Groninger Museum en NP3 je uit!
Meld je aan voor het uitdagende, éénjarige coachingstraject YGA II >>