Interactieve informatie bij 'De collectie'

U bent in de tentoonstelling De collectie en u wilt meer weten over de kunstwerken uit de collectie van het Groninger Museum?

Download dan met uw smartphone of tablet de app Tapart in de Appstore en Playstore. Open de app in de tentoonstelling voor toegang tot digitale informatie in ee mix van media met onder andere Video en Audio. Wanneer u met een smartphone of tablet in een zaal loopt, ontvangt u automatisch relevante informatie, gebaseerd op uw locatie.

Voor het downloaden van de app kunt u gebruik maken van de gratis wifi in het Groninger Museum.
•    Zorg dat u uw bluetooth instellingen aan hebt staan;
•    Zet uw locatievoorziening aan;
•    In verband met audio- en videomateriaal raden wij u aan om uw headset mee te nemen. (Niet elk object heeft audio of video)
Hebt u geen geschikt toestel, smartphone of tablet, dan kunt u een tablet à € 3 huren bij de informatiebalie.

De App is beschikbaar voor:
-    iPhone 4S of hoger
-    iPad 3 of hoger
-    Android 4.3 of hoger.