MendiniRestaurant

  • MendiniRestaurant, ontwerp Maarten Baas, foto: Marten de Leeuw
  • Mendini Restaurant, ontwerp Maarten Baas, foto: Peter Tahl

In het MendiniRestaurant kunt u op een unieke locatie in het Groninger Museum op een stijlvolle manier koffiedrinken, lekker lunchen en borrelen. U kan er genieten van een heerlijke lunch, of loungen in een bijzonder interieur dat ontworpen is door de Nederlandse vormgever Maarten Baas.
 
Veelzijdig
U kunt op een bijzondere plek afspreken om te genieten van zowel de bijzondere inrichting als het uitzicht op het Verbindingskanaal. Iedereen is van harte welkom! Uiteraard blijft het restaurant ook een uitstekende plek om onder het genot van een drankje na te praten over een tentoonstelling in het Groninger Museum.

Het MendiniRestaurant beschikt bij goed weer over een van de mooiste terrassen van Groningen, gelegen aan de route Station - Binnenstad.

Gasten ontvangen?
Het MendiniRestaurant is avonds beschikbaar als perfecte locatie voor recepties, borrels, diners, promotie- en afstudeerfeestjes. Ook het zonnige en besloten terras is beschikbaar; bij mooi weer kunt u daar met uw gezelschap heerlijk loungen en genieten van een drankje en hapje.

Maarten Baas
Het MendiniRestaurant is ingericht door de Nederlandse designer Maarten Baas. De meubels maken deel uit van de serie Clay. De tafels, stoelen en banken zijn gemaakt van synthetische klei en zijn met de hand ontworpen. Daarmee is ieder meubelstuk in het MendiniRestaurant uniek.