MendiniRestaurant

  • MendiniRestaurant, ontwerp Maarten Baas, foto: Marten de Leeuw
  • Mendini Restaurant, ontwerp Maarten Baas, foto: Peter Tahl

In het MendiniRestaurant kunt u op een unieke locatie in het Groninger Museum koffiedrinken, genieten van een heerlijke lunch, of een drankje na uw museumbezoek. Het interieur is ontworpen door de Nederlandse vormgever Maarten Baas.
 
Veelzijdig

De ligging van MendiniRestaurant is zeer centraal ten opzichte van het station en het centrum van de stad. Wanneer u afspreekt in MendiniRestaurant heeft u een prachtig uitzicht op het Verbindingskanaal. Uiteraard is het restaurant ook een uitstekende plek om uw tentoonstellingsbezoek te onderbreken voor koffie met gebak of een lunch. Wij beschikken bij goed weer over een van de mooiste terrassen van Groningen, gelegen aan de route station – binnenstad.
 
Het MendiniRestaurant is de ideale locatie voor recepties, borrels en andere besloten bijeenkomsten.

Wij maken voor uw specifieke wensen graag een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bos&Bos Catering via telefoonnummer 050-5253326 en e-mail: info@boscatering.nl

Het MendiniRestaurant is ingericht door de Nederlandse designer Maarten Baas. De meubels maken deel uit van de serie Clay. De tafels, stoelen en banken zijn gemaakt van synthetische klei en zijn met de hand ontworpen. Daarmee is ieder meubelstuk uniek.