MendiniRestaurant

In het MendiniRestaurant kunt u op een unieke locatie, naast het Groninger Museum, op een stijlvolle manier koffiedrinken, lekker eten en borrelen. U kunt er genieten van een heerlijke lunch of loungen in een bijzonder interieur dat ontworpen is door de Nederlandse vormgever Maarten Baas. Met goed weer is het terras van het MendiniRestaurant één van de mooiste en zonnigste van Groningen.

Het MendiniRestaurant is van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend.

  • MendiniRestaurant, ontworpen door Maarten Baas. Foto Marten de Leeuw © Groninger Museum
  • MendiniRestaurant, ontworpen door Maarten Baas. Foto Marten de Leeuw © Groninger Museum

Vanaf nu is het MendiniRestaurant 's avonds beschikbaar als perfecte locatie voor recepties, borrels en promotie- en afstudeerfeestjes. In de zomer is ook het gezellige terras geschikt voor uw besloten borrels.

Veelzijdig
Het MendiniRestaurant is een uitstekende plek om onder het genot van een drankje of lekkere lunch na te praten over een tentoonstelling in het Groninger Museum.
U kunt op een bijzondere plek afspreken om te genieten van zowel de nieuwe inrichting als het uitzicht op het Verbindingskanaal. Iedereen is van harte welkom!  
Maarten Baas
Het MendiniRestaurant is ingericht door de Nederlandse designer Maarten Baas. De meubels maken deel uit van de serie Clay. De tafels, stoelen en banken zijn gemaakt van industriële klei en zijn met de hand ontworpen. Daarmee is ieder meubelstuk in het MendiniRestaurant uniek.