Museumwinkel

Zoekt u een leuk aandenken aan uw museumbezoek, de catalogus bij die mooie tentoonstelling of een leuk cadeautje? Hiervoor bent u in de museumwinkel van het Groninger Museum aan het juiste adres.

Openingstijden museumwinkel
Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur (tijdens David Bowie is tot 18.00 uur). De winkel is toegankelijk zonder entreebewijs voor het museum.

Aanbod
De museumwinkel beslaat ruim 80m2 en heeft een gevarieerd en breed aanbod aan (kunst)boeken, design en luxe cadeauartikelen, geschikt voor iedere portemonnee. In samenwerking met het museum wordt een assortiment samengesteld dat past bij de tentoonstellingen.
Alle in de museumwinkel verkrijgbare producten zijn ook te koop via de webshop van Cedon (Duitstalig).

Inrichting

Het winkelinterieur is ontworpen en gerealiseerd door Vorm Martini uit Groningen. Hierbij is het karakteristieke Mendini-gevoel in diverse interieurelementen gecombineerd met een strakke en moderne stijl die een perfecte basis biedt voor het assortiment van deze nieuwe museumwinkel.

Contact
E-mail: groningen@cedon.com
Telefoon: +31 50 3666574

De winkel is onderdeel van CEDON Museumshops. CEDON heeft meerdere vestigingen in musea in Duitsland, waaronder het  Joods Museum Berlijn, de Staatsgalerie Stuttgart en de Hypo-Kunsthalle in München. Daarnaast heeft CEDON een designshop op de luchthaven van München en in het centrum van Hamburg. De vestiging in het Groninger Museum is de eerste vestiging in Nederland.

Facebook logo