Muziektour bij 'Jan Altink. Iconen van het Groningerland'

Doe je de Muziektour van het Groninger Museum, dan hoor je tijdens je bezoek aan de tentoonstelling Iconen van het Groningerland. Jan Altink (1885-1971) liedjes op een mediaspeler. Deze liedjes zijn speciaal gemaakt door artiesten die een passie hebben voor de relatie tussen kunst en muziek.

Het Groninger Museum ging hiervoor op zoek naar artiesten uit binnen- en buitenland en zowel bekende en onbekende talenten werden uitgenodigd om muziek te ontwikkelen bij Iconen van het Groningerland. Jan Altink (1885-1971).

1. Angus & Julia Stone
31. Elfin Saddle
32. Trespassers William
33. House of Cosy Cushions

Organisatie en samenstelling Muziektour: Steven Kolsteren en werkgroep GMInsiders: Roos Wijnen, Tommy Voortman, Maurits van Putten, Marit Jongsma, Wieteke de Groot.
M.m.v. Wishul Music www.wishfulmusic.nl en Lotte de Jong. Teksten: Tommy Voortman en deelnemende artiesten.