Hoofd Communicatie, PR en Marketing Josee Selbach neemt afscheid van Groninger Museum

13 februari 2015

Josee Selbach, Hoofd Communicatie, PR en Marketing van het Groninger Museum, verlaat per 1 oktober 2015 het Groninger Museum. Josee maakt gebruik van de huidige pensioenregeling.

Josee: “Na 32 geweldige jaren in het Groninger Museum verlaat ik het museum. Graag wil ik meer tijd doorbrengen in Egypte met mijn man. Na jaren op en neer reizen willen we nu samen genieten van het leven."

Andreas Blühm: “Het Groninger Museum betreurt de beslissing van Josee maar heeft respect voor haar keuze. Josee is beeldbepalend voor het museum. Vele successen zijn te danken aan haar communicatiebeleid.”