Activiteiten Groninger Museum tot en met 29 mei

19 mei 2011

Zondagochtendconcert
In samenwerking met het Prins Claus Conservatorium zal zondag 22 mei een ‘Zondagochtendconcert’ plaatsvinden in het museum. Een unieke ervaring om te luisteren naar jong muzikaal talent van het Prins Claus Conservatorium. Op 22 mei speelt een trio (gitaar, bas, drums) een concert in de stijl 'Fusion'
Zondag 22 mei, 11.00 - 12.00 uur.
Gratis voor museumbezoekers

Museumsalon
In samenwerking met het Groninger Museum organiseert de Museumcommissie van Studievereniging IK, van de studie Kunsten, Cultuur en Media van de Rijksuniversiteit Groningen, elk jaar twee Museumsalons. De eerstvolgende salon zal in het teken staan van de tentoonstelling Me, Myself and I van de Chinese fotograaf Chi Peng. Deze jonge kunstenaar maakt geënsceneerde fotografische werken van een monumentaal formaat. Medewerkers van het Groninger Museum vertellen tijdens een rondleiding meer over de individuele werken.

Tijdens de salon zal een vertelkunstenaar het werk van Chi peng in een context plaatsen. Maar ook kun je meedoen aan een workshop fotografie en zelf fotograferen. De avond wordt afgesloten met een borrel met Oosters hapje.

De museumsalon is dit keer niet alleen voor studenten; alle geïnteresseerden zijn van harte welkom! Dinsdag 24 mei 2011, 19.00-22.00 uur.

Meer informatie over de actviteiten is te vinden op de website van het Groninger Museum.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie/pr: Willemien Bouwers, telefoon: 050-3666 555.
E-mail: wbouwers@groningermuseum.nl