Combikaarten Go China! Nu online te koop!

25 januari 2008

Combikaarten voor Go China! Assen-Groningen in het Groninger Museum én het Drents Museum zijn vanaf nu online te koop op www.gochina-assen-groningen.nl.

Vanaf 2 februari zijn in het kader van Go China! Assen-Groningen in het Drents Museum de tentoonstelling Het Terracotta Leger van Xi’an. Schatten van de eerste keizers van China en in het Groninger Museum Antieke Bronzen. Meesterwerken uit het Shanghai Museum te zien. Vanaf 26 april 2008 komen daar in het Groninger Museum nog drie tentoonstelling met Chinese moderne en Avantgarde kunst bij.

Het is nu al mogelijk om via www.gochina-assen-groningen.nl in de voorverkoop Combikaarten voor beide musea te kopen. Een ander voordeel van online bestellen is dat lange wachtrijen voor de kassa kunnen worden vermeden, want men print de entreekaarten thuis uit. De Combikaart is niet gebonden aan een bepaalde dag of specifiek uur en kan op verschillende dagen worden gebruikt.

Er zijn vier verschillende Combikaarten online te bestellen:

1. Go China! Assen-Groningen Combikaart
Deze combikaart geeft toegang tot het Groninger Museum én het Drents Museum tijdens de tentoonstelling Go Ghina! Assen-Groningen en is € 4,- goedkoper dan twee losse entreekaartjes. Bezoekers kunnen hiermee beide musea op dezelfde dag óf op verschillende dagen bezoeken.

2. Go China! Assen-Groningen Rabobank Combikaart
De Rabobank is Presenting Partner van de tentoonstelling Go China! en biedt daarom Rabobankklanten met een Rabo Europas een korting van 50% aan op de entree van beide musea. Deze korting geldt voor zowel de Combikaart, als voor de losse kaarten (niet online verkrijgbaar).

3. Go China! Assen-Groningen NS Dagretour Combikaart
Wanneer men beide musea wil bezoeken en graag met de trein reist, kan een Combikaart met NS-Dagretour voor Go China! Assen-Groningen gekocht worden. Bij de online bestelling print men zelf de Combikaarten uit en krijgt het NS-retourkaartje (à € 15,-) automatisch binnen 2 werkdagen per post thuis gestuurd. Het NS-Dagretour is geldig vanaf elk station in Nederland naar Groningen en Assen. Let op: Deze NS Combikaarten zijn alléén online te bestellen.

4. Go China! Assen-Groningen NS Dagretour met Rabobankkorting Combikaart
Met deze Combikaart reist men met een NS Dagretour naar het Groninger- en Drents Museum waarbij Europashouders ook nog van de 50% Rabobankkorting profiteren.
Combikaarten zijn zowel online als aan de kassa van beide musea te koop. Losse entreekaarten zijn alleen aan de kassa te koop. Het NS Dagretour is alleen online te bestellen.

Voor meer informatie belt u met het Drents Museum, Ellen ter Hofstede, 0592 – 377 707 of met het Groninger Museum, Josee Selbach, 050 – 3666 555.