Galerie PIT opent expositie Stamps

5 juni 2012

Van 9 juni tot en met 15 juni 2012 is in galerie PIT de expositie Stamps te zien. De kunstwerken worden tijdens de expositie ongesigneerd te koop aangeboden. De opbrengst gaat naar het Groninger Museum.

De titel Stamps heeft betrekking op de afmeting van de kunststukken. De stukken zijn even groot (20x15cm). Alle technieken en stijlen worden geaccepteerd. De filosofie achter deze expositie is dat alle kunstwerken in staat zijn om op zich zelf te staan, onafhankelijk van degene die het vervaardigd heeft. De koper van het kunstwerk komt na aankoop pas te weten welke kunstenaar het gemaakt heeft. Alle kunstwerken worden verkocht voor dezelfde prijs.

PIT-Galerie
PIT-Galerie is een galerie, winkel en ontmoetingsplek ineen. De galerie is opgezet door vijf jonge ondernemende kunstenaars, allen oud-studenten van Academie Minerva. Zij geven een podium aan  kunstenaars om op een laagdrempelige manier hun werk te tonen. Academie Minerva stimuleert het initiatief. Naast exposities worden er ook lezingen en debatten gehouden. 

PIT Galerie
Brugstraat 23
Groningen

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling
Communicatie/pr:
Willemien Bouwers wbouwers@groningermuseum.nl
telefoon: 050-3666 555