Uniek en groots nieuwjaarsfeest voor en door Stadjers gaat door!

13 december 2013

Met medewerking van vele (Groninger) acts en speech door Burgemeester Ruud Vreeman

Afgelopen jaar heeft de gemeente Groningen het nieuwjaarsfeest voor de stad afgeschaft. Initiatiefnemer Dig Istha heeft op persoonlijke titel vele Groningers op de been weten te krijgen om het unieke nieuwjaarsfeest voor Groningers toch mogelijk te maken. Met GasTerra als hoofdsponsor en vele kleine Groninger sponsoren maakt de organisatie nu bekend dat het feest definitief doorgaat. FC Groningen heeft de Euroborg ter beschikking gesteld voor het feest en nachtburgemeester Chris Garrit, Harry de Lange, Milano & Harry Waterloo verzorgen de programmering. De eerste artiesten zijn ook al bekend. Met optredens van onder andere Burdy, Bert Hadders & de Nozems, Theo Driessen en Sandy Goerree, Jenne Meinema, Kris Jager, DJ Oortje, Beno Hofman belooft het weer een gezellige eerste ontmoeting te worden van vele Groningers in het nieuwe jaar. Het feest begint ’s middags met een programma voor de kinderen om 17.00 uur. Onder begeleiding van een ouder hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang.
Als bewijs van entree koopt de bezoeker een unieke wintermuts met een tekening van striptekenares Barbara Stok voor de prijs van euro 5,-. Hiervoor krijgen bezoekers ook een welkomstdrankje van Hooghoudt.

Groningse initiatiefnemers
Diverse Groningse initiatiefnemers hebben de schouders onder het feest gezet. De betrokkenen vanaf het eerste uur zijn: Jacques d’Ancona, De Belg Waterloo, Tjeerd van Dekken, Piet van Dijken, FC Groningen, GasTerra, Chris Garrit, Groninger Museum, Groninger City Club, Beno Hofman, Hooghoudt, Dig Istha, Harry de Lange, Marketing Groningen, Geert Spieker, Barbara Stok, Sandrina Scholte.