Start ticketverkoop eerste Groninger Museumnacht

11 juli 2017

Donderdag 13 juli om 10 uur start de kaartverkoop voor de Groninger Museumnacht. Een ticket geeft toegang tot alle musea in de stad Groningen: GRID, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum Groningen. De Groninger Museumnacht is op 9 september 2017.

Naast een uniek nachtelijk bezoek aan de tentoonstellingen is er een feestelijk en gevarieerd programma met workshops, muziek, dans, koffie & cocktails en exclusieve rondleidingen door kunstenaars en conservatoren. Speciaal voor de Museumnacht kunnen bezoekers zich over het water laten vervoeren;  zo vaart museumschip Emma tussen het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum. Het is dé kans om op 1 avond alle musea die de stad Groningen rijk is te bezoeken.

5 musea voor 5 euro
Tickets kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar op tickets.groningermuseum.nl. Op vertoon van het ticket ligt op zaterdag 9 september een polsbandje klaar in het Groninger Museum. Het  polsbandje geeft toegang tot alle deelnemende musea.

Meer informatie over het programma is te vinden op groningermuseumnacht.nl

---------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, PR en Marketing van het Groninger Museum:
Willemien Bouwers wbouwers@groningermuseum.nl    050 3666510
Karina Smrkovsky ksmrkovsky@groningermuseum.nl  050 3666512