Romantische overnachting in het Groninger Museum op Valentijnsdag

9 februari 2018

Het werd een Valentijnsdag om nooit te vergeten voor Geert-Jan Korthuis uit Groningen en zijn geliefde Maaike: zij brachten samen de nacht door in het Groninger Museum. Het is voor het eerst dat een bezoeker gedurende de nachtelijke uren in het museum verblijft. De prijs is door het museum beschikbaar gesteld voor de winnaar van de fotowedstrijd Ook Romantiek, die begin december is gehouden.

De avond begon met een rondleiding door de tentoonstelling De Romantiek in het Noorden. Ikea Groningen stelde een heerlijk bed aan het koppel beschikbaar. Bos & Bos Catering serveerde een feestelijk glaasje bubbels bij binnenkomst en op donderdagochtend een romantisch ontbijt op bed.

Tentoonstelling
De fotowedstrijd werd georganiseerd naar aanleiding van de tentoonstelling Ook Romantiek over hedendaagse Romantiek, die nu naast De Romantiek in het Noorden in het museum te zien is. Sinds de opening in december is De Romantiek in het Noorden al door ruim 40.000 mensen bezocht.

NOOT VOOR DE REDACTIE
J
ournalisten zijn tussen 22 – 22.30 uur van harte welkom om aanwezig te zijn bij het begin van deze romantische avond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, PR en Marketing van het Groninger Museum:

Willemien Bouwers       wbouwers@groningermuseum.nl           050 3666 510
Karina Smrkovsky         ksmrkovsky@groningermuseum.nl         050 3666 512