RUG400 arrangement

Ter gelegenheid van 400 jaar Rijksuniversiteit Groningen heeft het Groninger Museum het RUG400 arrangement samengesteld. Dit arrangement bestaat uit een studentenborrel in de Job Lounge en een rondleiding over de tentoonstelling De student in Groningen 1614-2014. U kunt kiezen voor een arrangement overdag of in de avond.

Arrangement overdag

Borrel van een half uur met bier, rode en witte wijn, frisdranken, vruchtensappen, bitterballen met mosterd en een notenmix gecombineerd met een rondleiding van een uur over de tentoonstelling. Prijs: €12,50 (excl. entree)                      

Arrangement avond

Borrel van een half uur met bier, rode en witte wijn, frisdranken, vruchtensappen, bitterballen met mosterd en een notenmix gecombineerd met een rondleiding van een uur over de tentoonstelling. Prijs: €28,50 (incl. entree, Museumkaart n.v.t.)

Prijzen zijn per persoon, inclusief BTW. Speciale actie: bij het boeken van dit arrangement entree voor het studententarief.

Wanneer: Op aanvraag (bij voorkeur 3 weken vooraf). Overdag tussen 10.00 en 17.00, 's avonds tussen 17.00 en 19.00 uur (overige tijden op aanvraag) Te boeken van 1 maart tot en met 31 augustus 2014
Start: bij de informatiebalie in de benedenhal, minimale groepsgrootte 15 personen
Talen: Engels en Duits, toeslag € 1