Sponsorpakket

'De Uitdaging'

Voor ondernemers die de uitdaging zoeken in de kunst en het Groninger Museum.

Dat kunst en sponsoring uitstekend samengaan is in de traditie van het Groninger Museum al dikwijls aangetoond. Tal van bedrijven hebben het museum gesteund met financiële bijdragen voor tentoonstellingen en activiteiten. Het Groninger Museum kan heel goed de samenhang tussen kunst en sponsoring belichten en aanreiken. De voornaamste rendementen voor beide partijen zijn zowel het inspirerende effect van kunst als het aanwenden van creativiteit voor succesvol samenwerken in partner- en sponsorship.

Het Groninger Museum wil graag de service naar het bedrijfsleven uitbreiden en heeft daarom een aantal voorbeelden voor sponsorpakketten samengesteld. Een georganiseerd bezoek aan ateliers of musea in binnen- en buitenland behoort tot de mogelijkheden, maar het museum kan u ook in contact brengen met kunstenaars. Op het gebied van relatiemarketing voorziet het Groninger Museum met grote regelmaat in een toenemende behoefte bij ondernemers die vooruit kijken.

Kies uit het uitgebreide aanbod faciliteiten en mogelijkheden voor het maatwerk dat bij u en uw bedrijf past. Het Groninger Museum wil u daarbij met plezier adviseren.
Ontmoet en vind elkaar in de exclusieve ambiance van het Groninger Museum.

Meer informatie kunt u contact opnemen met: Josee Selbach via jselbach@groningermuseum.nl