Wall House #2 EXPO - Kristi Neider & Albert Secuur

Van 15 juli tot en met 29 oktober 2017 is in Wall House #2 EXPO speciale aandacht voor beeldend kunstenaar Kristi Neider en acteur & regisseur Albert Secuur. Albert Secuur (Noorddijk, 1965) is bekend van de populaire televisieseries Boven Wotter, Hollands Hoop en Petticoat. Als acteur, regisseur, muzikant en ontwerper van licht en decors wil hij de wereld een beetje mooier en begrijpelijker maken. Gea Schenk is fotograaf. 

Naast de Wall House #2 EXPO is er ook een tentoonstelling die meer over de architectuur van Wall House #2 en zijn architect John Hejduk uitlegt. 
Wall House #2 is ieder weekend open van 12.00 - 17.00 uur (tot en met 29 oktober 2017). 

  • Albert Secuur. Foto: Gea Schenk, Wall House 2017
  • Albert Secuur. Foto: Gea Schenk

Albert Secuur (Noorddijk, 1965) is bekend van de populaire televisieseries Boven Wotter, Hollands Hoop en Petticoat. Als acteur, regisseur, muzikant en ontwerper van licht en decors wil hij de wereld een beetje mooier en begrijpelijker maken. 

  • Ego3 (2015), linosnede - Kristi Neider - www.kristineider.com
  • Kristi Neider. Foto: Gea Schenk, Wall House 2017

Kristi Neider (Tartu, Estland, 1976) volgde de Kunstacademie in Tallinn. Zij is gespecialiseerd in vrije kunsten en grafiek. De laatste vijf jaar richt zij zich op hoogdruk en varieert met linosnede en houtdruk. Lijnen en kleuren spelen in haar werk een grote rol. 

  • Gea Schenk, Wall of Fame, Wall House #2, Groninger Museum

Gea Schenk, Assen (1970) is sociaal en documentair fotograaf. In december 2012 is zij afgestudeerd aan de Fotoacademie. Ze fotografeert mensen en hun eigenaardigheden. Of liever gezegd, het zijn de dagelijkse dingen van de mensen die haar intrigeren. Op zoek naar eigenheid en echtheid van de mens. Door dit te verbeelden wordt het tastbaar en daardoor iets om te koesteren.

The Wall of Fame betreffen portretten van wijkbewoners van de Hoornse Meer, de buren van Wall House #2. Het is een groeiend project die de betrokkenheid van de wijk symboliseert. Na verloop van tijd wordt de vorm van het project steeds beter zichtbaar. 

www.geaschenk.nl