Wall House: adres, openingstijden en bereikbaarheid

Wall House is gesloten van 30 oktober 2017 t/m 30 maart 2018.

Adres
A. J. Lutulistraat 17, 9728 WT Groningen

Openingstijden
Wall House is gesloten van 30 oktober 2017 t/m 30 maart 2018. 

Openbaar vervoer
Bus: vanaf het Bus- en Centraal Station Groningen lijn 2 (richting Hoornsemeer), uitstappen halte Palmelaan. U loopt ca. 5 minuten langs het Hoornsemeer over de Zünneriepe tot u het Wall House aan uw rechterzijde vindt.

Per auto
A28: Neem op de A28 de afslag Groningen Zuid, uw komt op de Ketwichverschuurlaan ga indien u uit noordelijke richting komt rechtsaf en indien u uit zuidelijke richting komt linksaf; ga over de brug, volg de Laan Corpus Den Hoorn tot de verkeerslichten; sla links af de Sportlaan in; neem op de rotonde de tweede afslag en u komt op de S. O. J. Palmelaan; volg deze en ga mee met de bocht naar rechts; sla dan de tweede straat links in, de M. L. Kingstraat; u ziet Wall House in de vierde straat links, A. J. Lutulistraat 17, aan uw rechterhand. 
A7: Neem vanaf de A7 afslag 36a, volg Laan Corpus den Hoorn en ga bij de rotonde Martini Ziekenhuis rechtdoor de C.G. Wichmannstraat in; sla de derde weg rechts, de M.L. Kingstraat, in; u ziet Wall House in de vierde straat links, A. J. Lutulistraat 17, aan uw rechterhand. 

Fietsen 
Wall House is ook heel goed bereikbaar op de fiets. Huur op het Hoofdstation een OV-fiets, of bekijk voor meer plekken waar je in Groningen een fiets kunt huren de site http://fietsen.groningen.nl. Bekijk hier de route van het Groninger Museum naar Wall House.

Toegankelijkheid
Het Wall House is voor rolstoel- en scootmobielgebruikers niet toegankelijk. Bezoekers die slecht ter been zijn dienen er rekening mee te houden dat iedere verdieping enkel per trap bereikbaar is.