Win gratis entreekaarten voor Kunsthalle Bremen!

Gesloten

Het Groninger Museum heeft samen met  Kunsthalle Bremen in Duitsland en Public Express een leuke winactie bedacht voor kunstliefhebbers.  Het Groninger Museum verloot 3x2 toegangskaarten voor de Kunsthalle Bremen. Daarnaast zorgt transportbedrijf Publicexpress voor gratis retourkaarten Groningen-Bremen (Duitsland).

Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag (meerdere antwoorden mogelijk):
‘Op welke drie manieren kun je het Groninger Museum aan Duitsland linken?’

De gratis entreekaarten worden verloot onder de ingezonden berichten. Stuur uw antwoord naar webmaster@groningermuseum.nl om kans te maken op de vrijkaarten!

Tot 22 juni 2014 is in de Kunsthalle Bremen de tentoonstelling ‘Sylvette, Sylvette, Sylvette; Picasso und das Modell’ met werken van de wereldberoemde Pablo Picasso te bewonderen. Daarnaast zijn er prachtige tentoonstellingen met o.a. werken van Rembrandt en Toulouse-Lautrec. Liefhebbers van moderne kunst komen in Kunsthalle Bremen ook aan hun trekken! Bekijk voor meer informatie over de actuele tentoonstellingen van het museum de volgende link: http://www.kunsthalle-bremen.de/home-en/exhibitions-2/current-exhibitions/

Bremen is meer dan een geschikte stad voor een dagje uit; in deze mooie, historische stad is namelijk genoeg te doen! Publicexpress brengt u van Groninger naar Bremen waar u een hele dag vol kunt plannen met leuke activiteiten, waaronder dus een bezoek aan de Kunsthalle Bremen. De reistijd bedraagt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Meer informatie over Publicexpress vindt u hier: http://www.publicexpress.de/

De loting duurt tot en met zaterdag 26 april 2014. De winnaars ontvangen na de loting meer informatie. Deelname boven de achttien jaar; de kaarten worden verloot onder de drie leukste en beste antwoorden!