Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Groninger Museum Familiedag - Beijum

Beijum was aan de beurt! Op deze pagina vind je informatie over de tweede editie van de Groninger Museum Familiedag. Bekijk de foto's van Beijum en het filmpje van de eerste editie van de Familiedag (voor de wijk Vinkhuizen).

Programma

Tussen 10 en 17 uur werden doorlopend rondleidingen en workshops in het atelier gegeven. Daarnaast waren de tentoonstellingen CHIHULY, Grrrom! Een tentoonstelling met een staartje, DVOTION – Claude Vanheye: Portretten van DJ’s en de vaste collectie te zien. In de tentoonstellingen liepen onze Praatjesmakers rond, die samen met bezoekers op zoek gaan naar de verhalen achter de kunstwerken.

Fotowedstrijd

Tijdens de familiedag maakte Andreas Blühm, directeur van het Groninger Museum, de winnaar bekend van de fotowedstrijd die WIJ Beijum, de Kleihorn en het Heerdenhoes uitschreven ter gelegenheid van hun verhuizing.

Wijkenproject

De familiedag is onderdeel van een speciaal programma gericht op inwoners van de stad Groningen, families in het bijzonder. Voorafgaand aan de familiedag gaat het museum actief de wijk in om kennis te maken met de bewoners en organisaties. Er wordt onder meer samengewerkt met WIJ Beijum, Bewonersorganisaties Beijum en enkele basisscholen. Eerder stond de wijk Vinkhuizen centraal en deze periode werd afgesloten met een drukbezochte familiedag met 750 bezoekers. Na de wijk Beijum volgt de Oosterparkwijk.

Familiedag op Facebook

Houd voor updates het Facebook evenement in de gaten.

Familiedag Vinkhuizen, Groninger Museum 2018

Praktische informatie

Wanneer zondag 17 februari 2019, tussen 10 - 17 uur
Waar Museum
Prijs Gratis toegang voor alle families uit Beijum (Groningen) op vertoon van flyer
Taal
  • NL

Gesponsord door