Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Groninger Museum Familiedag - Lewenborg

Lewenborg is aan de beurt! Op deze pagina vind je informatie over de vierde editie van de succesvolle Groninger Museum Familiedag.

Programma

Tussen 10.00 en 17.00 uur is van alles te beleven voor jong en oud. Stap in bij een rondleiding, steek je handen uit de mouwen in het atelier, bekijk de optredens uit de wijk, word geschminkt en geniet van een hapje en drankje. De nieuwe fotografietentoonstelling Wat zullen de buren zeggen - fotografie uit eigen collectie is dan net open en ook kun je de kleurrijke designtentoonstelling Mondo Mendini, de wereld van Alessandro Mendini bewonderen. Verder toont het museum de exposities Willen Kolvoort - Posters voor Vera, Pronkjewails – Design uit heden en verleden en Wat zullen de buren zeggen?

Wijkproject

De familiedag is onderdeel van een speciaal programma gericht op inwoners van de stad Groningen, families in het bijzonder. Voorafgaand aan de familiedag gaat het museum actief de wijk in om kennis te maken met de bewoners en organisaties.

Het Groninger Museum wil graag meer inwoners uit de stad Groningen verwelkomen en organiseert daarom de komende jaren meerdere familiedagen in samenwerking met verschillende wijken.

De familiedag wordt mede mogelijk gemaakt door TKP.

Praktische informatie

Wanneer Zondag 16 februari 2020
Waar Museum
Prijs Gratis toegang voor alle families uit de wijk Lewenborg (Groningen) op vertoon van flyer
Taal
  • NL

Gesponsord door