Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Groninger Museumnacht 2018

Na het succes van de eerste editie kon het natuurlijk niet uitblijven: de Groninger Museumnacht 2018!

Op zaterdag 8 september openen GRID Grafisch Museum, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum hun deuren tot na middernacht. 5 Musea voor 5 euro: de Groninger Museumnacht is voor iedereen!

Geniet van kunst, cultuur, muziek, lekker eten & drinken en nog veel meer! Spreek af met vrienden of maak nieuwe; de Groninger Museumnacht is dé plek om mensen te ontmoeten en low key kunst en erfgoed te ontdekken. Breng je familie bij elkaar en kom samen luisteren naar muziek op iedere museumlocatie, op een moment dat musea normaal gesproken gesloten zijn.

Tickets:
Donderdag 28 juni om 12 uur start de online kaartverkoop voor de Groninger Museumnacht. Een ticket geeft toegang tot alle musea in de stad Groningen: GRID, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum Groningen. De vorige editie was volledig uitverkocht.

Het online ticket kan vanaf 6 september bij de kassa van de deelnemende musea worden ingewisseld voor een polsbandje. Deze geeft tijdens de Museumnacht toegang tot alle locaties. Het polsbandje geeft na de Museumnacht recht op één herhalingsbezoek.

Praktische informatie

Wanneer Zaterdag 8 september 2018
Prijs € 5,00
Taal
  • NL
  • EN
  • DE