Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Student Walk-In

Voor een door studenten

Doe mee met de Student Walk-In voor studenten. Je bezoekt samen met studentmedewerkers de tentoonstellingen en ontmoet andere studenten.

Het Groninger Museum organiseert elke maand (met uitzondering van juli en augustus) een speciale Student Walk-In voor studenten. Meedoen aan het programma is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wanneer?

De activiteit is geschikt voor zowel Nederlands- als Engelssprekenden en vindt plaats op iedere derde donderdag van de maand, van 15:00 tot 17:00 uur. De eerste gelegenheid is op donderdag 20 juni. In juli en augustus is er geen Student Walk-In maar de meetings zijn er vervolgens in het najaar weer op 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december.

Gratis

Meedoen met de Student Walk-In is gratis, mits je een geldig entreeticket hebt voor het museum. Op vertoon van studentenkaart hebben mbo-, hbo- en universiteitsstudenten die in Groningen studeren gratis toegang tot het Groninger Museum. De gratis toegang wordt mede mogelijk gemaakt door het Akkoord van Groningen (Gemeente Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen en UMCG), provincie Groningen en de onderwijsinstellingen Alfa-college en Noorderpoort.

Praktische informatie

Wanneer Eén keer per maand op donderdag van 15-17 uur
Data
  • Donderdag 21 november 2019, 15:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag 19 december 2019, 15:00 uur - 17:00 uur
Waar Museum
Prijs Gratis op vertoon van studentenkaart
Taal
  • NL
  • EN