Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud

MendiniRestaurant

Wil je in het MendiniRestaurant iets eten of drinken? Reserveer via +31 (0)50 3603665 of overleg met de host aan de deur.

MendiniRestaurant

In het MendiniRestaurant kun je op een unieke locatie bij het Groninger Museum koffiedrinken, lekker lunchen en borrelen in een bijzonder interieur dat ontworpen is door de Nederlandse ontwerper Maarten Baas.

MendiniRestaurant, ontwerp door Maarten Baas
MendiniRestaurant, ontwerp door Maarten Baas

Maarten Baas

De meubels in het MendiniRestaurant maken deel uit van Baas' serie Clay. De tafels, stoelen, banken en lampen zijn gemaakt van synthetische klei en zijn met de hand ontworpen. Daarmee is ieder meubelstuk uniek.

Menukaart juni 2020
Menukaart juni 2020
Menu - Drinks
Menu - Drinks

Indien u dieet- of vegetarische wensen heeft of de allergenenomschrijving van de gerechten wilt inzien, kunt u dit kenbaar maken aan de bediening.

Bij groepsgewijze bestelling, gaarne ook per groep afrekenen.

De ligging van MendiniRestaurant is zeer centraal ten opzichte van het station en het centrum van de stad. Wanneer u afspreekt in MendiniRestaurant heeft u een prachtig uitzicht op het Verbindingskanaal. Uiteraard is het restaurant ook een uitstekende plek om uw tentoonstellingsbezoek te onderbreken voor koffie met gebak of een lunch. Wij beschikken bij goed weer over een van de mooiste terrassen van Groningen, gelegen aan de route station – binnenstad.

Het MendiniRestaurant is de ideale locatie voor recepties, borrels en andere besloten bijeenkomsten.

Het MendiniRestaurant is 's avonds de perfecte locatie voor recepties, borrels, diners, promotie- en afstudeerontvangsten. Ook het zonnige en besloten terras is beschikbaar; bij mooi weer kunt u daar met uw gezelschap heerlijk loungen en genieten van een drankje en hapje.
Er is een uitgebreid cateringaanbod, met vergader-, borrel- en luncharrangementen, diner- en buffetmogelijkheden.

Wij maken voor uw specifieke wensen graag een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bos&Bos Catering via telefoonnummer 050-5253326 en e-mail: info@boscatering.nl.