Naar hoofdinhoud

dinsdag 4 juni 2019
Groninger Museum
Groninger Museum © Siese Veenstra

Het Groninger Museum organiseert elke maand (met uitzondering van juli en augustus) een speciale Student Walk-In voor studenten. Onder begeleiding van studentmedewerkers bezoeken zij de tentoonstellingen, ontmoeten ze andere studenten en wisselen van gedachten. Meedoen aan het programma is gratis en aanmelden is niet nodig.

De activiteit is geschikt voor zowel Nederlands- als Engelssprekenden en vindt plaats op iedere derde donderdag van de maand, van 15:00 tot 17:00 uur. De eerste gelegenheid is op donderdag 20 juni. In juli en augustus is er geen Student Walk-In maar de meetings zijn er vervolgens in het najaar weer op 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december.

Meedoen met de Student Walk-In is gratis, mits je een geldig entreeticket hebt voor het museum. Op vertoon van hun studentenkaart hebben mbo-, hbo- en universiteitsstudenten studerend in Groningen gratis toegang tot het Groninger Museum.