Naar hoofdinhoud

vrijdag 13 maart 2020
Groninger Museum
Groninger Museum © Erik en Petra Hesmerg

Het Groninger Museum is gesloten van 13 tot en met 31 maart 2020. Het museum volgt hiermee de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging omtrent het Coronavirus. Alle evenementen van het museum die in deze periode gepland stonden worden afgelast, dus de openingsdag van de tentoonstelling over 75 jaar bevrijding op 14 maart gaat niet door.

Het Groninger Museum hoopt alle bezoekers weer te kunnen verwelkomen na 31 maart en zal de bezoekers van de ontwikkelingen op de hoogte houden via de website groningermuseum.nl

Noot voor redactie

De persbijeenkomst op vrijdag 13 maart voor de tentoonstelling En tóch staat de Martini - 75 jaar bevrijding in Groningen is afgelast.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, PR en Marketing:

Karina Smrkovksy
ksmrkovsky@groningermuseum.nl