Naar hoofdinhoud

Vrijdag 13 december in het Groninger Museum

maandag 25 november 2019

Kunst en cultuur pubquiz in Groninger Museum

Na het succes van de Sportquiz slaan Dagblad van het Noorden, De Jongens van de Quiz en het Groninger Museum de handen ineen voor de kunst- en cultuurquiz. Een gezellige avond in het museum waarbij mooie prijzen zijn te winnen. Teams worden getest op hun kennis van internationale, nationale en regionale kunst- en cultuur. De quiz is op vrijdagavond 13 december.

De presentatie is net als bij de Sportquiz in handen van De Jongens van de Quiz.

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het gebouw gaan de vragen over beeldende kunst, erfgoed, vormgeving en alles wat daarmee samenhangt; ook muziekvragen komen voorbij. Er zijn exclusieve prijzen te winnen – voor teams, maar ook individueel tijdens de Petje op, Petje af – quiz.

Deelnemen kost € 20 per team. Aanmelden kan via groningermuseum.nl/kunstencultuurquiz

//////////////////////////////
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, PR en Marketing:
Willemien Bouwers wbouwers@groningermuseum.nl +31 (0)50 3666 510

Foto: opening tentoonstelling Mondo Mendini. Fotograaf: Siese Veenstra