Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Persbericht

Student Walk-In bij het Groninger Museum

dinsdag 4 juni 2019
Groninger Museum
Groninger Museum © Siese Veenstra

Het Groninger Museum organiseert elke maand (met uitzondering van juli en augustus) een speciale Student Walk-In voor studenten. Onder begeleiding van studentmedewerkers bezoeken zij de tentoonstellingen, ontmoeten ze andere studenten en wisselen van gedachten. Meedoen aan het programma is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wanneer?

De activiteit is geschikt voor zowel Nederlands- als Engelssprekenden en vindt plaats op iedere derde donderdag van de maand, van 15:00 tot 17:00 uur. De eerste gelegenheid is op donderdag 20 juni. In juli en augustus is er geen Student Walk-In maar de meetings zijn er vervolgens in het najaar weer op 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december.

Gratis

Meedoen met de Student Walk-In is gratis, mits je een geldig entreeticket hebt voor het museum. Op vertoon van hun studentenkaart hebben mbo-, hbo- en universiteitsstudenten studerend in Groningen gratis toegang tot het Groninger Museum. De gratis toegang voor wordt mede mogelijk gemaakt door het Akkoord van Groningen (Gemeente Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen en UMCG), provincie Groningen en de onderwijsinstellingen Alfa-college en Noorderpoort.

Kijk voor meer data en informatie op groningermuseum.nl/studenten.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, PR en Marketing:

Roos Tuinenburg rtuinenburg@groningermuseum.nl +31 (0)50 3666 506

Sarah Fopma sfopma@groningermuseum.nl +31 (0)50 3666 510