Naar hoofdinhoud

Vers van de pers: catalogus CHIHULY

maandag 4 februari 2019
Catalogus CHIHULY

Inhoud
De rijk geïllustreerde catalogus verschijnt naar aanleiding van de grootste museumshow van Chihuly op het Europese continent. Alle installaties die in het Groninger Museum te zien zijn, inclusief de speciaal voor het museum ontworpen Grand Stairwell Installation (2018), komen in de publicatie uitvoerig aan bod.

Het boek bevat achtergrondinformatie bij de werken en essays van Ann-Sophie Lehmann, hoogleraar kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen, Suzanne Rus, conservator bij het Groninger Museum, en Andreas Blühm, directeur van het Groninger Museum. Alle bijdragen zijn tweetalig: zowel Nederlands als Engels.

Winnen?
Het Groninger Museum verloot drie exemplaren van het gloednieuwe boek aan nieuwsbrieflezers. Om kans te maken, schrijft u zich in voor de maandelijkse nieuwsbrief, via groningermuseum.nl/nieuwsbrief.

De tentoonstelling CHIHULY is tot en met 5 mei 2019 te zien. De bijbehorende publicatie, uitgegeven door WBOOKS, kost €29,95.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, PR & Marketing van het Groninger Museum:

Sarah Fopma sfopma@groningermuseum.nl +31 (0)50 3666 510
Karina Smrkovsky ksmrkovsky@groningermuseum.nl +31 (0)50 3666 512