Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Persbericht

Win een gesigneerde limited edition prent van Ronnie Wood bij online tentoonstelling The Rolling Stones - Unzipped

donderdag 4 maart 2021
Rolling Stones Fans bij The Palladium New York, New York, 19 juni, 1978
Rolling Stones Fans bij The Palladium New York, New York, 19 juni, 1978 © Foto door Allan Tannenbaum/Getty Images

Win een gesigneerde limited edition prent van Ronnie Wood bij online tentoonstelling The Rolling Stones - Unzipped

De expositie The Rolling Stones - Unzipped is vanaf nu online te bezoeken in een virtuele 360 graden omgeving via www.groningermuseum.nl. Zoom in op de vele instrumenten, dagboeken en kostuums en dompel jezelf vanaf de bank onder in het verhaal van de wereldberoemde rockers. Als klap op de vuurpijl verloot het museum onder de bezoekers van de tour een gesigneerde limited edition prent van Ronnie Wood en drie catalogi gesigneerd door Mick Jagger.

In de 360 graden-fotografieopname zie je Unzipped van het begin tot het eind. Er zijn films en fragmenten toegevoegd, die niet in de tentoonstelling zelf voorkomen zoals close ups van het drumstel van Charlie Watts en een spectaculaire time lapse van de opbouw van het appartement in Edith Grove van de Stones in de jaren ’60. Museumdirecteur Andreas Blühm vertelt in videofragmenten over zijn persoonlijke favorieten: het dagboek van Keith Richards en het beroemde album Sticky Fingers. Als extra toegift zijn er foto’s van de Stones, gemaakt door Andy Zuidema.

The Rolling Stones – Unzipped is verlengd tot 18 april. Vanwege de landelijke coronamaatregelen is het museum nog gesloten. Zodra bekend is wanneer het museum weer open mag, volgt meer informatie over de start van de ticketverkoop. Dit zal onder andere via de website, social mediakanalen en de nieuwsbrief van het Groninger Museum gecommuniceerd worden

Een ticket voor de online tentoonstelling kost € 9,50 en is te bestellen via groningermuseum.nl

De online tentoonstelling is ontwikkeld in samenwerking met Carola de Poel van Panorama Fotografie en Slash2 Internet Masterminds. De demo video over de online tentoonstelling is hier te zien.

DHL
DHL

Noot voor de redactie

Voor meer informatie en beeldmateriaal
kunt u contact opnemen met de afdeling
Communicatie, PR en Marketing:

Willemien Bouwers
wbouwers@groningermuseum.nl
+31 (0)6 46210358


Meer informatie over de online tentoonstelling vind je hier