Naar hoofdinhoud

Stagiair(e) HRM

Gebouw Groninger Museum
Gebouw Groninger Museum © Erik en Petra Hesmerg

Wij vragen:
We zoeken een enthousiaste stagiair(e) met een representatieve houding en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden en je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week. Je volgt een HBO opleiding HRM/P&O/P&A. Het betreft een stageperiode van minimaal 5 maanden (exacte periode afhankelijk van de eisen van het

Wij bieden:
Het Groninger Museum is een dynamische organisatie met een informele cultuur. Als stagiair(e) P&O draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van P&O, zoals werving & selectie, het beantwoorden van vragen over de CAO en bedrijfsregelingen, het opstellen van brieven en overeenkomsten en het verwerken van persoonsgegevens in het personeelsinformatiesysteem AFAS. De hoofdopdracht van de stage betreft het opstellen van het personeelshandboek en het ondersteunen bij de opzet van het opleidingsplan.

Het betreft een kleine P&O afdeling waarin je met vrijwel alle facetten van het P&O werk te maken zult krijgen, van administratie tot advies.

Wij zoeken:
- Een derdejaars Hbo-student HRM/P&O/P&A.
- Minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf september 2019.

Begeleiding:
Stagecoördinator: Ingrid Blondeau, P&O adviseur.

Stagevergoeding:
Bruto € 250,-- per maand bij een 36-urige werkweek.

Solliciteren:
Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Ingrid Blondeau, op het e-mailadres iblondeau@groningermuseum.nl, o.v.v. stage HRM.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het telefoonnummer 050 - 366 6524 (ma/di/do/vr).