Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Save the date: Museumnacht zaterdag 21 september 2024

©Siese Veenstra
©Siese Veenstra

Groninger Museumnacht 2024

Save the date! Op zaterdag 21 september 2024 openen de musea in de stad Groningen hun deuren voor een bruisende avond vol kunst, cultuur en gezelligheid. Tot na middernacht kunnen bezoekers genieten van het culturele aanbod van GRID Grafisch Museum, Groninger Museum, Museum aan de A, Noorderlicht, Forum Groningen, Synagoge Groningen en Universiteitsmuseum. Meer informatie over de kaartverkoop en het programma volgt later dit jaar via groningermuseumnacht.nl.


Eerdere edities uitverkocht
Cultuurliefhebbers genieten tijdens de Groninger Museumnacht niet alleen van tentoonstellingen en vaste presentaties, maar ook van een programma vol muziek, workshops, lezingen, dans en poëzie. In eerdere edities waren er veel bijzondere optredens: van lokaal talent tot bekende namen zoals Orange Skyline, S10 en Sophie Straat.
Tot nu toe was elke editie van de Groninger Museumnacht uitverkocht. Ook in 2023 was het een daverend succes. Het evenement, met zijn verrassende programmering en bijzondere nachtelijke sfeer, trok maar liefst 3.500 bezoekers naar de musea.

Follow @GroningerMuseumNacht to stay up to date!