Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud

Zaalverhuur

Groninger Museum bij Nacht
Groninger Museum bij Nacht © Erik en Petra Hesmerg 2014 Groninger Museum

Zaalverhuur exclusief voor relaties

Plannen voor een congres, borrel, feest, presentatie of vergadering? Het Groninger Museum is een inspirerende locatie voor events en ontvangsten van elk formaat. Onze tentoonstellings- en ontvangstruimtes bieden een en al rust, kleur en sfeer.

Het Groninger Museum is erg blij met zijn sponsoren en andere trouwe relaties. Daarom geven wij onze sponsoren het exclusieve recht om gebruik te maken van onze inspirerende museumlocatie.
Ook sponsor of partner worden? Neem contact op met Ademiek Gerritsma (050-3666555).

We hebben veel ervaring en barsten van de ideeën, waarmee we je graag helpen bij het organiseren van jouw evenement of ontvangst. Kies één van de locaties hier beneden.

Informatie en contact

Neem voor meer informatie en boeken contact op met Ademiek Gerritsma:
+31 (0)50-3666555 of agerritsma@groningermuseum.nl.

Job Lounge
Job Lounge © Photograph: Robert Kot

Job Lounge

Ontworpen door Studio Job
Job Lounge is een stijlvolle, multifunctionele ontvangstruimte met de tijdloze sfeer van een Grand Hotel. Strak design is gecombineerd met decoratieve elementen. Het brede scala aan voorzieningen van deze opvallende moderne ruimte maakt het een unieke setting voor verschillende aangelegenheden. Job Lounge is zeer geschikt voor productlanceringen, conferenties, vergaderingen, creatieve sessies, seminars, borrels, recepties, diners en als je privé iets wilt vieren. De Job Lounge is niet toegankelijk voor museumbezoekers.

Capaciteit: max. 50 personen

Auditorium - Gianni Versace Retrospective opening evenement
Auditorium - Gianni Versace Retrospective opening evenement

Auditorium

Ontworpen door Alessandro Mendini
Het auditorium is een kleurrijke, flexibele en representatieve ontvangstruimte. De ruimte beschikt over twee podia en biedt de standaard mogelijkheden op het gebied van projectie en geluidsversterking. Het auditorium is zeer geschikt voor informatieve bijeenkomsten en presentaties.

Capaciteit: max. 100 personen
Ringleiding is aanwezig.

Benedenhal
Benedenhal

Benedenhal

Ontworpen door Alessandro Mendini
Wie de prachtige mozaïektrap van Mendini afdaalt komt terecht in de kleurrijke benedenhal, tevens startpunt van de tentoonstellingen. De benedenhal is een ideale ontvangstruimte voor recepties, borrels en diners.

Capaciteit. max.100 personen
Beschikbaar na 17.30 uur.

Entreehal
Entreehal © Photograph: Marten de Leeuw

Entreehal

Ontworpen door Alessandro Mendini
In de kleurrijke ontvangsthal van het museum bevindt u zich gelijk tussen de kunst. Je vindt hier de beroemde wenteltrap van Mendini en op het plafond bevindt zich een kunstwerk van Francois Morellet (1926 - 2016). Deze prachtig vormgegeven ruimte is een veelgebruikte locatie voor recepties, borrels en diners.

Capaciteit: max. 100 personen
Beschikbaar na 17.30 uur.

Café Groninger Museum
Café Groninger Museum © Photograph: Douwe de Boer

Groninger Museum Café

Ontworpen door Maarten Baas
Het Museumcafé is 's avonds de perfecte locatie voor recepties, borrels, diners, promotie- en afstudeerontvangsten. Ook het besloten terras is beschikbaar.

Er is een uitgebreid cateringaanbod, met vergader-, borrel- en luncharrangementen, diner- en buffetmogelijkheden

Capaciteit: max. 80 personen
Beschikbaar na 17.30 uur.

Info Center
Info Center

Info Center

Ontworpen door Jaime Hayon.

Het Info Center is te bereiken via de westelijke ovale zaal. Hayon zelf noemt het een ruimte voor onderzoek en verdieping van opgedane kennis. Een echte blikvanger is de grote spiegel aan het plafond, die het omliggende water weerkaatst. Hierdoor is de ruimte erg licht, wat prettig werkt in een educatieve omgeving.

Capaciteit: 20 - max. 40 personen (in nader overleg)